El-service i ​Frederikssund

Modtag kvalitetssikker el-service - til Frederikssunds beboere og erhverv

Nord for vores hovedsæde i Roskilde ligger Frederikssund, hvor vores autoriserede el-installatører også finder vej til. Vores fagmænd har et bredt kenskab til vores lokale områder rundt om Roskilde, hvor vi lægger stor vægt på at kende vores kunder og skabe en god relation hertil. Vi står til rådighed i Frederikssund, hvor vi bl.a. hjælper hvis relæet er gået eller til at energioptimere dine el-installationer.

Med et indbyggertal lige over 16.000 kræver det funktionelle og holdbare el-løsninger, hvor vi hos Elektriker Roskilde ikke sætter nogle grænser for vores faglige og geografiske områder. Du kommer med udfordringen eller forespørgslen – vi bringer løsningen.

Vores elektrikere står klar til at hjælpe med energioptimeringen både til private-, offentlige- eller erhvervsejendomme. Vi kigger både på optimeringen af de nuværende el-installationer, og hvordan disse kan forbedres og muligvis erstattes bedst muligt. Vores elektrikere indeholder en bred vifte af løsninger, hvor vi er specialister indenfor store erhvervsejendomme til almene private boliger. Om bygningerne er af ældre tid eller helt nybyggede, har vores elektrikere en topkvalificeret løsning.

Er du i gang med en renovering eller nybyggeri står vi til rådighed med assistance om, hvad der er smartest og mest funktionelt ift. placeringen af stikkontakter, kabelinstallation og elektroniske hvidevare.

Lad Elektriker Roskilde hjælpe dig med lige netop det du står og mangler. Vores autoriserede elektrikere dækker dine behov. Giv os et kald på telefonen eller mød os i Roskilde, hvor vi tager en snak om dine ønsker. Vores team rykker ud til alle typer af el-service, og Frederikssund er ingen undtagelse.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud