Brand- og sikringsinstallation

Er du sikker på dine el-installationer?

Hos Elektriker Roskilde foretager vi al nødvendig el arbejde for at sikre dit private hjem eller din virksomhed mod indbrud og brand. Har du ældre elinstallationer er det en god idé at få dem tjekket for at forebygge brand. Derudover skal brandalarmer tjekkes årligt. Dette gælder dog ikke for private hjem, hvor vi dog stadig anbefaler tjek med mellemrum. Er dine brandsikrings- og adgangssystemer forældede eller ustabile kan det både være farligt og ulovligt. Vores autoriserede elektrikere sørger for at dine installationer både er lovlige og driftsikre.

Derudover tjekker vi at dine el installationer lever op til eventuelle påbud fra brandvæsnet, eller forsikringsmæssige standarder. At tjekke dine installationer ud fra lovkrav og forsikring er en helt standard elservice, som dog kan være afgørende for både din sikkerhed, med også ift. bøder og forsikringssager. Er du i tvivl om gældende lovkrav rådgiver vi dig gerne herom.

Vi bruger kun systemgodkendte materialer i forbindelse reparation og nye installationer, hvilket giver dig størst mulig driftsikkerhed og tryghed omkring dine el installationer. Er du i tvivl om dine ældre el installationer trænger til et eftersyn eller om dine brand- og sikringssystemer er driftsikre så kontakt os på telefon eller mail og få et uforpligtende elektriker tilbud på et eftersyn af en af vores kompetente elektrikere.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker roskilde el-installatør montør 600x400

Brandsikkerhed og alarmsystemer

Vi er hos Elektriker Roskilde certificerede leverandører af forskellige brandsikringsanlæg. Vi opsætter automatiske brandsikringsanlæg, også kendt som ABA, hvilket er et alarmsystem der udover at orientere brandvæsnet om branden, også kan kobles på flere undersystemer. Anlægget er koblet på op til flere centraler og detektorer. I nyere bygninger er ofte et lovkrav at have passiv brandsikring i form af brandsikringsanlæg som sikrer brandceller og brandsektioner. Dette gøres ofte ved brug af automatisk branddørslukning, også kendt som ABDL, hvor brandceller isoleres så branden spredes langsommere og giver større tid til flugt og slukning. 

Andre el installationer til brandsikkerhed er hhv. AVS og ABV systemer. ABV er brand- og røgventilation som holder både flugtveje og adgangsveje frie til brandfolk. AVS står for de kendte sprinkleranlæg som ved detektering kan kontrollere eller helt slukke branden i starten. Hos Elektriker Roskilde foretager vi ud over opsætning af alarmsystemer, også de lovpligtige tjek, og med en fast aftale på kontrakt behøver du ikke bruge tid på at holde styr på om du overholder lovkravene; det klarer vi for dig.

Alarm- og adgangssystemer

Vi leverer adgangssystemer til boligforeninger, erhverv og private hjem, og tager os af flere niveauer af sikring med el installationer. Boligforeninger og arbejdspladser er typiske kunder når det kommer til adgangskontrol med kort og nøglebrikker samt dørtelefoner. Vi opsætter læsere til både døre, skabe, porte og parkeringsløsninger. Med installation af adgangssystemer beskytter du din ejendom samt skaber tryghed for familie og medarbejdere, og de kan i mange tilfælde kombineres med tyverialarm og videoovervågning. 

Har du allerede en tyverialarm eller andet alarmsystem, kan vi ofte udbygge det hvis der er behov herfor. Derudover tilbyder vi også alarmsystemer til overvågning af tekniske installationer, hvilket bidrager til højnet sikkerhed for produktion og personel i større virksomheder. Som autoriseret el installatør har vi mange års erfaring med hvilke niveauer af adgangskontrol der kan anbefales til både private og erhvervskunder, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til dig der har behov for sikring gennem forskellige typer adgangskontrol, alarmsystemer og overvågning.  

elektriker roskilde data it-installation 600x400

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud