Elektriker erhverv

El-teknik og håndværkere
til erhvervsformål

Hos Elektriker Roskilde løser vi både store og små opgaver for private erhvervsdrivende eller det offentlige. Handler det om opsætning af store produktionsanlæg, arbejdsstationer samt tele- og data-forbindelser i et kontormiljø eller noget helt tredje, så har vi gennem lang tids erfaring med elinstallation i erhvervsopgaver ekspertisen til at varetage alle typer opgaver. Vi hjælper dig med at komme fra idé til idriftsættelse, og fra problem til løsning.

Vores kompetente el installatører har gennem mange år leveret elservice til institutioner, skoler, forsamlingshuse og udlejningsejendomme og hver eneste af vores kunder får et elektriker tilbud på en skræddersyet løsning.

Vi tilbyder flere serviceydelser indenfor elektrikerfaget, og rådgiver gerne om lovgivning på el området for erhverv. Har du en ældre virksomhed med el installationer af varierende alder, så foretager vi gerne vedligehold eller opdatering af dine installationer, så dit samlede netværk arbejder bedst muligt sammen og har en pålidelig driftsikkerhed. Vi foretager også de lovpligtige el eftersyn af dine installationer, og sørger for at dine el installationer lever op til både lovgivning og forsikringskrav, så du er sikret mod uforudsete bøder og kontraktbrud. Mange af vores services er det muligt at få håndværkerfradrag for. Så kontakt os på mail eller telefon for et uforpligtende elektriker tilbud eller hvis du har spørgsmål til lovgivning og regulationer.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker roskilde erhverv relæ 600x400

Hovedentreprise

Vi tilbyder hos Elektriker Roskilde både hovedentreprise og fagentreprise. Vores samarbejdspartnere råder over en kompetent medarbejderstab med mange autoriserede el installatører og specialister. Hyrer du os som hovedentreprenør på dit projekt har vi tætte samarbejder med andre faggrupper, hvilket betyder at vi kan dække hele byggerprocessen for dig. Konkret betyder hovedentreprise at vi som hovedentreprenør kontraktligt har ansvaret for økonomi, tidsplan samt underentreprenører og hele det egentlige byggeri fra start til slut. 

Som kunde er din opgave at have projektmateriale klar og have søgt godkendelser og tilladelser, eksempelvis ift. lokalplaner. Dette er et godt valg hvis du har brug for mere omfattende ombygning eller nybyggeri, og ikke selv har erfaring med byggearbejde eller projektledelse. Det kunne eksempelvis dreje sig om tilbygning af en ny lagerhal med omfattende elnetværk og automatisering af forskellige digitale systemer til kontrol af udluftning, temperatur og adgang, og disse systemers tilkobling af din virksomheds samlede netværk og styringsenhed.

Fagentreprise

Modsat hovedentreprisen fokuserer vi som el firma i kontrakter om fagentreprise på el arbejdet alene, mens andre faggrupper skal hyres ind af dig eller en anden ekstern entreprenør. Dette vil ofte betyde et større ansvar til kunden om projektstyring både med hensyn til tidsplan og økonomi, men også ift. planlægning af de forskellige underentreprenørers arbejde samt at varetage eventuelle tvister mellem disse. På samme tid giver det også maksimal indflydelse på hele projektets udførelse. 

At vælge fagentreprise vil være oplagt valg til mindre projekter eller hvis du har erfaring med styring af byggeprojekter. Det kunne eksempelvis dreje sig om udførelse af al el arbejde i en ny kontorbygning, hvilket kunne indebære alt fra etablering af nye stikkontakter og strømføring i bygningen til opsætning af datainstallationer og digitale netværk. Vil du gerne høre mere til fordele og ulemper ved de to entrepriseformer i forhold til dine projekt idéer, så kontakt Elektriker Roskilde for uforpligtende rådgivning.

elektriker roskilde el-installation el-tjek 600x400

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud