IHC-styrring

Velkommen til det intelligente hjem

Vil du gerne have mulighed for at tilpasse og omarrangere dine elinstallationer efter dine behov? Så læs med her om installation af IHC-anlæg. Hvad står IHC for? Betegnelsen IHC står for Intelligent House Concept. Det dækker over et intelligentstyrring system der tillader omprogrammering af dine elinstallationer i hjemmet. Især hvis du skal bygge nyt eller renovere til et mere moderne hjem, er det værd at overveje at fået installeret et IHC system, da det giver større mulighed for at spare på ens energiforbrug uden at det går ud over komforten – tværtimod!

IHC-konceptet indeholder flere aspekter og muligheder for automatisering af hjem. Hos Elektriker Roskilde tilbyder vi altid grundig rådgivning forud for installation af IHC-anlæg, da man i høj grad kan tilvælge sin personlige kombination af IHC elementer. Ønsker du eksempelvis elektronisk styrring af døre, vinduer, og ovenlys m.m. er dette muligt. Disse features kan man så kombinere med trådløs styrring af varme i ens hjem, eller i sommerhuset hvis man ønsker opvarmning på bestemte tidspunkter. Dette er bare nogle af de muligheder der ligger i installationen af et IHC-system. Vil du vide mere så læs med her, eller kontakt os for for uforpligtende tilbud og rådgivning om indretningen af fremtidens hjem.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker roskilde data informationsteknologi 600x400

De mange muligheder i IHC-systemet

Har du nogensinde prøvet at køre hjemmefra og blive i tvivl om du huskede at slukke for komfuret eller andre elektroniske apparater i huset? Med et IHC-system når denne tanke ikke at blive en bekymring, før du allerede har tjekket det på din smartphone eller tablet. En af mulighederne med et IHC-anlæg er nemlig at du med internetforbindelse kan kommunikere med alle elektroniske dele af- og apparater i dit hjem. Dette gælder både intelligent styring af varme, lys, ventilation, el-udtag, tyverialarm, gardiner, markiser og andre elementer i indretningen af dit hjem som kan elektrificeres. 

Du kan altså styre dit hjem som var du der selv, og du kan indstille og programmere de forskellige ting til at tænde, slukke og regulere sig selv efter dine behov. Dette kan enten muliggøres ved installation af et centralt IHC-anlæg, eller bare mindre elementer af IHC-systemet til specifikke formål. Dette kunne være tilfældet med trådløse kontakter, der fungerer som fjernbetjeninger som kommunikerer med lampeudtagene rundt i huset.

Hvad er fordelene ved IHC?

Der er mange gode grunde til at får installeret et IHC-anlæg. Den åbenlyse fordel er den større grad af komfort og fleksibilitet i at have fuld kontrol over sine el-installationer. Derudover er der også en fordel i at kunne afgive kontrol til et intelligent system på de punkter hvor man alligevel ikke har behov for at være tilstede – eksempelvis med automatisering af forskellige funktioner. Installation af et IHC-anlæg giver dig et moderne hjem, hvor det bliver muligt at centralisere dine husholdning i et system, integrere trådløs kommunikation mellem kontakter og strømudtag, samt fjernstyring og automatisering af hjem der frigør tid i din hverdag.

Hos Elektriker Roskilde er vi også klar til at rådgive dig om hvordan du kan udnytte dit IHC-anlæg til at opnå besparelser på din el- og varmeregning. Er du nysgerrig efter at høre mere om installation af IHC, så kontakt os for en snak om fremtidens moderne hjem.

elektriker roskilde data netværk 600x400

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud