El-service i Holbæk

Fra Roskilde til Holbæk - vi leverer og installerer professionelle el-løsninger

Elektriker Roskilde yder kvalitetssikker el-service til det vestlige Holbæk. Vores dygtige el-installatører og fagmænd sikrer dig grundige, langsigtede og holdbare løsninger. Vores kompetencer er brede, og står til din rådighed enten som privat- eller erhvervskunde. Vores elektrikere hjælper med en bred vifte af el-installationer lige fra nybyggeri til renoveringer.

Vores fagmænd samarbejder med dig. Vi opsætter din lampe, du skal blot vise hvor den skal være. Vi installerer lysstyring som lysdæmper med den rette stikkontakt som passer til kundernes behov. Samtidig med vores service af el-installationer, kigger vi på ejendommens el-tavle så vi sikrer at relæerne fungerer hensigtsmæssigt. Vores fagmænd er up-to date med den mest funktionelle løsning og ved derfor, hvordan du skaber en el-besparelse i din ejendom.

Har du udfordringer med indbrud, eller blot vil sikre din ejendoms genstande, hjælper vores el-installatører med opsætningen af diverse alarmer. Om det er en røg- eller brandalarm, tyverialarm, installering af adgangskontrol, videoovervågning til privat eller erhvervsejendom har vi løsningen. Vores elektrikere dækker både private og erhverv, og derfor sikre vi dig den bedste faglighed. Vi tilbyder kombinationer af systemer, som lige netop passer dit behov, hvor vi blandt andet tilbyder ABA-anlæg eller ABDL-anlæg.

Vi står til rådighed alle ugens dage, hvor vi hjælper dig. Vores fagmænd tager kunden i hånden og kommer med deres bedste bud på, hvad der passer til kundens behov. Ring til Elektriker Roskilde og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud