El-service i ​Hedehusene

Søger du en prof. elektriker eller el-installatør i Hedehusene? Vi står klar!

Elektriker Roskilde er ikke blot Roskildes lokale el-service. Vi kører også til og fra lokale nærområder som Hedehusene, hvor vores fagmænd leverer topkvalificerede, langtidsholdbare og funktionsdygtige el-løsninger. Vi forstår hvorda el-installationer fungerer, håndteres og driftsikres. Vi har alle prøvet at sætte en lampe op, uden at skænke stikkontakten en tanke – det kan mærkes fingrene og du har fået stød. Med vores autoriserede elektrikere, slipper du for denne bekymring. Vores fagmænd har mange års erfaring og ved hvordan el skal håndteres, så du slipper for at gå strøm igennem dig.

Vi har et tæt samarbejde med områdets håndværkere, hvor vi hjælper hinanden. Hos Elektriker Roskilde er vores fagmænd specialister inden for el. Vi har bred viden og mange års erfaring. Vores elektrikere er uddannede og efteruddannede til at klare de mest komplicerede el-installationer. Vores faglige viden dækker alt fra nybyggeri til renovering, funktionelle kabelinstallationer, belysning, el-tjek af dit elskab med eltavle og relæ. Vi sørger for at dine stikkontakter passer til de hårde hvidevarer og at belysningen er installeret behageligt med mulighed for lysstyring igennem lysdæmper – du skal blot udvælge lampen. Der findes forskellige typer af relæer som HPFI-, HFI- og RCD-relæ og vores elektrikere hos Elektriker Roskilde guider dig i hvilket relæ du skal vælge til din bolig og dit behov.

Hos Elektriker Roskilde går vi ind for gode og holdbare løsninger til en konkurrencedygtig pris, hvor alle kan være med. Vi holder kunden i hånden fra start til slut og sikre at processen bliver behagelig for både elektriker og kunde. Du finder os i Roskilde eller via telefonen, hvor vi står klar til at tale med dig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud