El-service i ​Taastrup

Kvalitetssikre el-løsninger i Taastrup - leveret af vores autoriserede elektriker

Elektriker Roskilde er ikke blot Roskildes lokal håndværkere. Vi yder og leverer også el-service i Taastrup, små 20 km øst for Roskilde centrum. Vores autoriserede elektrikere kender Taastrup og omegn, da vi har befærdet os i området i mange år. Kort og godt – vi sætter en dyd i at kunne hjælpe lokalt, hvor der er brug for det. Vores fagmænd har en bred viden inden for el-installation og -teknik, hvor vi leverer både klassiske og moderne og løsningen til privatkunder og erhvervskunder. Mange års erfaring har givet os et godt omdømme i området, hvor ingen opgaver er for små eller for store. Vi kender vores kundekreds og deres lokalområde.

Hos Elektriker Roskilde får du bl.a. hjælpe med montering af alarm- og sikringssystemer i private- og erhvervsejendomme. Alarmsystemerne dækker brand-, røg- og tyverialarmer. Dertil opsætter vi videoovervågning og dertilhørende anlæg.  Vores autoriserede elektrikere sætter en dyd i at sikre ejendomme på el-teknisk vis, så du kan føle dig tryg i hverdagen. Det gælder også til kontordomicil og industribyggeri. Vi forstår hvordan el-installationerne fungere mest optimalt, så med vores fagmænds praktiske ekspertise slipper du for at bekymre dig.

Ejer du et byggeri af ældre årgang, laver vi først og fremmest et el-tjek, hvor vi får styr på hvilke el-installationer, der er optimale og hvilke, der kan optimeres. Ved en energioptimering kan du med fordel spare energi som forbruger. Det gavner både din økonomi samt vores fælles klima og miljø. Samtidigt kræver det ikke en større renovering eller istandsættelse.

Er du interesseret? Få et professionelt syn på dine el-installationer. Vores lokale fagmand hos Elektriker Roskilde står til rådighed i Taastrup og omegn, hvornår end det bedst passer dig. Vi følger opgaven til dørs og sikrer dig kvalitetssikre el-løsninger.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud