Tele og data

Sikker forbindelse
 gennem IT-netværk

Hos Elektriker Roskilde tilbyder vi en lang række af services indenfor tele og data. Vi håndterer installation af alt fra store datainstallationer hos virksomheder til opsætning af IT og netværksinstallationer i private hjem. På trods af at vi i stigende grad benytter os af trådløse netværk, er der stadig behov for at have styr på sine kabelinstallationer, da de ofte udgør vigtige knudepunkter for dataoverførsel og kommunikation i virksomheder. I mange erhverv er man dybt afhængig af stabilitet og optimale hastigheder for at kunne strømline sin produktion eller udbud af services. Derudover er hacking gradvist blevet en større trussel, og vi tilbyder rådgivning om din datasikkerhed i dit valg af hardware og software. 

Hos Elektriker Roskilde har vi specialiseret os i at give virksomheder såvel som private hjem sikkerhed, stabilitet og højeffektive tele- og dataløsninger. Hos Elektriker Roskilde finder du en samarbejdspartner som både har den tekniske ekspertviden på elektronikområdet, sammen med en solid forretningsforståelse. Vi tager altid højde for at vores løsninger passer til en virksomheds strategi, og at vores arbejde understøtter vores kunders mål og behov på langt sigt. Dette gør os til en pris- og kvalitetsbevidst elektriker for både private og især erhvervskunder.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker roskilde data server 600x400

Installation og eftersyn af datainstallationer

Vi har mange års erfaring indenfor elektrikerfaget, og dermed har vi også været med på første række i udviklingen indenfor tele- og dataområdet. Det er et teknik-område i rivende udvikling, og derfor ser vi også tit forældede eller hjemmelavede løsninger når vi kommer ud til folk. Vi tilbyder ekspertviden til både private og erhvervsbehov, så du er sikret at få det maksimale ud af din internetforbindelse derhjemme, eller den optimale driftsikkerhed i virksomheden. Benytter du egen server eller overvejer du at investere i et serverrum til virksomheden, står vi klar til at rådgive om den bedste og billigste opsætning af IT og netværksinstallationer i din virksomhed.

Kabler og elektronik slides ikke op på samme måde som andre typer teknik, men jo mere du benytter dig af trådløs kommunikation eller kablede dataoverførsler i en virksomhed, jo mere effektivitet vil der være at vinde på at holde sig opdateret. Vi giver gerne et tjek af dine kommunikations-, data- og teleanlæg og vurderer hvor du får mest ud af at opgradere dit udstyr.

Fra lokale til globale netværksinstallationer

Vi har stor erfaring med opsætning af IT og netværksinstallationer til eksempelvis intern brug i virksomheder, hvor det er afgørende at have hurtig forbindelse mellem maskiner i produktion eller på kontoret. Det kræver fagfolk at vide til hvilke formål og i hvilke mål de forskellige typer kabler giver den bedste LAN-forbindelse i et ethernet netværk. 

LAN står for Local Area Network, og er hvad man benytter sig af i interne systemer. Her hjælper vi dig med at vurdere den rigtige type datainstallation, da forbindelsestyperne giver forskellige muligheder for kommunikation mellem flere slags maskiner og datatyper. Ud over at sikre den lokale kommunikation i din virksomhed, kan vi også hjælpe med at optimere din internetforbindelse, som du betaler for hos din udbyder. 

Dette kan gøres på flere niveauer, som går fra lav-praktiske spørgsmål om placering af routere og signalforstærkere, til mere tekniske aspekter, som justering af kanaler og frekvenser der sendes på, for at opnå det reneste signal uden interferens fra omgivelserne.

elektriker roskilde data netværk 600x400

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud