Elektriker privat

El-installation og relæ til privatejendomme

Som lokal el installatør baseret i Roskilde tager vi os af al privat el arbejde i området. Har du brug for udskiftning af stikkontakter, montering af lamper eller hjælp til at føre ledninger eller internet i hjemmet rykker vi ud med samme professionalisme som til alle andre opgaver. Vi tager os også af større privatopgaver som energioptimering af din ejendom, hvis du ønsker mere energieffektivitet i din opvarmning. Udskiftning af eltavler og relæ, samt strømføring, ventilation og opvarmning i tilfælde af tilbygning og renovation ligger også indenfor vores brede komptenceprofil som autoriseret el installatør.

Ud over de traditionelle elektrikeropgaver med eksempelvis kabelinstallationer og arbejde med belysning og stikkontakter, håndterer vi også forskellige internet- og antenne installationer. At have en hurtig og driftsikker dataforbindelse er efterhånden en nødvendighed for mange, og med stor erfaring indenfor datainstallationer sørger vi for at du får det bedste signal ud af dit tele- og dataabonnement.

Er din gamle ovn gået i stykker eller skal du have nyt køkken? Vi hjælper med både levering og installation af hårde hvidevarer og el artikler. Hvidevarer og andre større el artikler skal oftest ikke sættes i en stikkontakt, men installeres på en separat gruppe med sikring i dit elskab. Dette arbejde skal foretages af en autoriseret elektriker og vi udfører det både hurtigt og effektivt.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker roskilde el-entreprise plantegning stikkontakt 600x400

Installation i forbindelse med
 til- og ombygning

Muligheden for installation af det nyeste elteknik er naturligvis også værd at overveje hvis man skal til at bygge nyt. Her tilbyder vi el-service og vejledning for at give dig en individuel elløsning til dit nye hjem, hvor funktionaliteten er i højsædet. Vi er klar til at indgå i byggeprocessen helt fra begyndelsen enten med hovedentreprise eller fagentreprise. Ved nybyggeri har man muligheden for at planlægge sine el installationer så man opnår det bedste udgangspunkt for et lavt energiforbrug. Med fingeren på pulsen indenfor elektrikerfaget samt mange års erfaring, kan vi hjælpe dig til en bæredygtig og fremtidssikret drømmebolig, hvor økonomi og komfort går hånd i hånd.

Installation i forbindelse med nybyggeri

Muligheden for installation af det nyeste elteknik er naturligvis også værd at overveje hvis man skal til at bygge nyt. Her tilbyder vi el-service og vejledning for at give dig en individuel el-løsning til dit nye hjem, hvor funktionaliteten er i højsædet. Vi er klar til at indgå i byggeprocessen helt fra begyndelsen enten med hovedentreprise eller fagentreprise. Ved nybyggeri har man muligheden for at planlægge sine el installationer så man opnår det bedste udgangspunkt for et lavt energiforbrug. Med fingeren på pulsen indenfor elektrikerfaget samt mange års erfaring, kan vi hjælpe dig til en bæredygtig og fremtidssikret drømmebolig, hvor økonomi og komfort går hånd i hånd.

elektriker roskilde el-entreprise plantegning ledning 600x400
elektriker roskilde energioptimering pv solceller 600x400

Energioptimering og el-forbrug

Det er populært at foretage energioptimering af sit hjem, både grundet teknologiens øgede muligheder for besparelser på installation og drift, og den bæredygtige dagsorden som vi også som el firma tager seriøst. Der er mange måder man kan energioptimere sin bolig på, som går lige fra mindre el installationer som belysning og brugsgenstande med automatisk slukning og dæmpning, til større bygninginstallationer som varmegenvinding og solceller.

Der gives tilskud fra statens energipulje til mange former for energioptimering, og det er værd at være opmærksom på hvis du alligevel overvejer at effektivisere dit energiforbrug. Ud over at vide præcist hvad du kan få tilskud til, tilbyder vi hos Elektriker Roskilde både rådgivning om de mange muligheder for energioptimering samt al udførsel og installation.  

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud