Ventilations- og klimaanlæg

Atmosfærisk og termisk
komfort i én installation

Trænger du til luftforandring eller bare en større kontrol med temperatur og indeklima, i dit hjem eller din virksomhed? Så læs med her! Hos Elektriker Roskilde foretager vi nemlig installation af aircondition, klimaanlæg og ventilationssytemer. Vi har mange års erfaring med opsætning af alt fra varmepumper til ventilation i mange forskellige skalaer, og kan derfor tilbyde solid rådgivning på området, uanset om du er privatkunde, der søger effektiv opvarmning af sommerhuset, eller virksomhedsejer, der har brug for installation af et større centralaggregat.

Som fagfolk forstår vi vigtigheden af et kontrolleret luftskifte. Mange oplever en markant forbedring af den oplevede komfort, når de går fra ukontrolleret udluftning af CO2- og lugtgener til mekanisk ventileret rum med et stabilt friskluftsniveau. Som autoriseret forhandler tilbyder vi produkter inden for klimaanlæg, ventilationssystemer og central aggregater fra kvalitetsmærker som Bosch, Mitsubitsi og Panasonic. Ingen bør betale for noget de ikke har gavn af , og derfor hjælper vi naturligvis med at finde ud af hvilket klimaanlæg, der giver den optimale ydelse til at holde et sundt og behageligt indeklima i enten hjem eller virksomhed, uden at være større eller dyrere end nødvendigt.

Med et klimaanlæg fra Elektriker Roskilde vil vi være sikre på at du kan mærke forskellen det gør for dit indeklima. Derfor er vi omhyggelige med at undersøge forholdene og behovet hos hver af vores kunder, da hver installation bør tilpasses den konkrete bygning og brug af denne.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

elektriker roskilde erhverv varmepumpe 600x400

Fordele ventilations- og klimakontrol

Et klimaanlæg bidrager med meget mere end temperaturregulering. Et klimaanlæg indeholder filtre der renser luften for flere typer partikler, der kan være til gene eller ligefrem sundhedsskadelige. Det kan være partikler fra røg eller smog. Har du allergier overfor pollen eller støv, så kan nye klimaanlæg også filtrere luften for disse gener. Derudover er det muligt at tilpasse klimaanlæggets funktioner præcist til dine behov, da de nyere modeller kan styres ved hjælp af mobil eller tablet – herunder sammenkobling med IHC anlæg. Et klimaanlæg vil dermed kunne forbedre luftcirkulationen og det generelle indeklima i dit hjem eller på din arbejdsplads betydeligt, især i ældre bygninger. 

Har du mange elektriske installationer eller andet særlig temperaturfølsom inventar? Så er et klimaanlæg også med til at forlænge levetiden for disse. Dermed er klimaanlæg både relevant for dig og din sundhed, men kan samtidig være gavnlig for materiel vedligehold.

Anlæg og aggregater til erhvervsbrug

Nogen vil måske tænke at et klimaanlæg er en overflødig luksus, ligesom man kan tilkøbe i den store pakke til sin nye bil. Men klimaanlæg til huse og bygninger er faktisk en seriøs investering, ikke kun i dit personlige velvære, men også i trivsel og helbred for ansatte i private virksomheder og offentlige institutioner. Forskning viser at investeringer i forbedring af indeklima betaler sig hjem i løbet af 1-5 år. Dette kan henføres til luftkvalitetens indvirkning på produktivitet og generelt velbefindende for personer der opholder sig meget i de samme omgivelser. Hvis du er nysgerrig, kan man finde flere detaljer og forskningsresultater her.

Installation af klimaanlæg i erhvervsøjemed kræver vurdering fra fagfolk for at kunne finde den optimale løsning. Dette skyldes de mange flere faktorer der kan spille ind i en virksomhed end i private hjem. Alt afhængig af bygningsdesign, produktionsforhold og medarbejderadfærd vil forskellige produkter kunne være aktuelle. Elektriker Roskilde står altid klar til at tage en snak om mulighederne i at få et klimaanlæg.

elektriker roskilde energioptimering cts-anlæg 600x400

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Modtag dit
uforpligtende tilbud